Курорты западной Украины

Огляд кібер букмекерської контори ГГ Бет

Букмекерська контора GGBet є однією з перших в Україні легальним букмекером, основна спеціалізація якої – прийом ставок на події у кіберспорті. Контора з’явилася нещодавно. Дисципліни, в яких працює цей букмекер: Dota 2, CS: GO, League of Legends, Rainbow Six, Fortnite та FIFA.

Основний напрямок в обслуговуванні клієнтів — прийом інтерактивних ставок у кіберспорті, прийом парі на результати подій у звичайних видах спорту. Обслуговування здійснюється через офіційний сайт оператора https://ggbet-online.club/uk-ua/, який розпочав свою роботу не так давно.

Мінімальні ставки на GGbet

Легальна букмекерська контора GGBet працює з слідуючими валютами UAH, NOK, USD, RUB, EUR, CAD, AUD. Мінімальний розмір ставки становить еквівалент 0,5 $, тобто на 2022 рік, ця цифра становила біля 20 гривень.

Максимальний розмір ставки визначається букмекером в індивідуальному порядку, залежно від інтересу до події та стану лінії.

Мінімальна ставка в офшорній БК еквіваленту 5$. Крім доларів і гривень парі можна укладати в фунтах, євро, гривнях і в юанях.

Поповнення рахунку та зняття коштів на GGbet

Клієнтам букмекерської контори «GGBet» для поповнення рахунку та для виведення коштів доступні всі існуючі на сьогоднішній день способи. Долари, Євро та Гривні при виведенні поступають миттєво.

Система на етапі реєстрації пропонує гравцеві вибрати будь-який зручний спосіб поповнення рахунку.

Для довідки! Рекомендується для введення та виведення коштів вибирати той самий спосіб. В іншому випадку можуть виникнути питання, пов’язані з повторною ідентифікацією та верифікацією клієнта.

На сьогоднішній день клієнти БК «GGBet» можуть поповнити рахунок за допомогою:

Мінімальна сума, доступна поповнення рахунку відповідає 100 грн. Комісію за поповнення рахунку букмекер бере в залежності від статусу клієнта та його успішності.

Мінімально доступна сума для виведення теж дорівнює 100 грн. До речі, при виведенні коштів букмекерська контора «GGBet» залишає за собою право стягувати комісію в 5% від суми виведення коштів. Такі заходи поширюються надмірно активних клієнтів. Ще один відрахування — це податок на доходи фізичних осіб у 13% від суми виграшу, що стягується конторою, будучи податковим агентом.

Час здійснення транзакції для поповнення рахунку займає від 5 до 10 хвилин. Період оформлення заявки виведення коштів залежить від регламенту фінансового інструмента. Як правило, час для виведення інших валют займає 1-3 дні.

Платформа букмекерської контори «GGBEt»

Головна ігрова та інформаційна платформа букмекерської контори «GGBEt» – офіційний сайт. Багато хто відзначає, що web-сторінка контори ідеально підходить для укладання парі. Україномовний інтерфейс платформи не перевантажений візуалізованими ефектами. Простота оформлення, відсутність рекламних банерів та гарна візуалізація лінії роблять сайт зручним у роботі.

Все, що потрібно гравцям, знаходиться під рукою. Опції спрацьовують в один клік, переходи розділів на інші сторінки здійснюються швидко.

Сайт легальної контори зареєстрований у доменній зоні .ua, тому завжди працює та доступний для гравців з українською реєстрацією.