Курорты западной Украины

Як орендувати недорогу машину в Києві

Автомобілі орендують із різною метою: одній категорії автомобілістів машина потрібна для зустрічі бізнес-партнерів в аеропорту, іншій – для організації сімейної поїздки за місто. Хтось просто хоче протестувати модель, яку планує в майбутньому купити. А хтось – швидко й комфортно переміщатися по місту, коли його машина знаходиться на СТО. Якою б не була мета оренди автомобіля, більшість потенційних орендаторів шукають спосіб зекономити на прокаті. Які фактори визначають вартість послуги? Як орендувати недорогу машину в Києві й чи це можливо? Спробуймо з’ясувати.

Фактори, які впливають на вартість оренди автомобіля

Для більшості автомобілістів важливий комфорт, але й ціна послуги також має вирішальне значення. Вартість оренди машини формується з урахуванням:

Якщо цікавить недорога оренда авто у Києві, https://narscars.com.ua/kiev-r2 пропонує кращі умови.

Які машини можна взяти напрокат

При виборі орендодавця варто звернути увагу на його автопарк. Чим більше марок машин у нього в розпорядженні, тим більші шанси, що автомобіліст зможе підібрати саме той транспортний засіб, який відповідає його вимогам за рівнем комфорту, безпеки й вартості.

У Києві можна орендувати автомобіль:

Щоб орендувати автомобіль, необхідно звернутися в NarsCars із паспортом і ідентифікаційним кодом (тільки громадяни України). Крім того, потрібно показати працівникам компанії водійське посвідчення з відкритою категорією «В», у якому особисті дані потенційного орендатора написані буквами латинського алфавіту.

Автомобіль видається в пунктах прокату. За додаткову плату можна замовити подачу машини за конкретною адресою.

Чому орендувати автомобіль вигідніше, ніж їздити на таксі

По-перше, не треба чекати подачі машини. Якщо людина цінує кожну вільну хвилину, а за умовами роботи доводиться їздити часто, то, звичайно, раціональним рішенням буде взяти автомобіль напрокат, ніж постійно замовляти таксі, яке іноді приїжджає через півгодини й більше.

По-друге, вартість поїздки на орендованій машині виходить нижча на 20–30%. Не треба оплачувати роботу таксиста – можна самому керувати автомобілем, вибирати музику й установлювати комфортну температуру в салоні на свій погляд.

По-третє, страховка, ремонт та обслуговування транспортного засобу – це не проблеми автомобіліста. Цим займається компанія-власник, а орендатор просто використовує машину за призначенням.